Close
Tarvitsetko lisää hakuvaihtoehtoja? Selaa työpaikkoja: yritys, julkaisupäivä, tehtävänimike, ja lisää tehtäväalueita
Hakuohjeet
HAE

Monsterin tapahtumakalenteri

Monster mukana useissa tapahtumissa ympäri vuoden!

Tulevia tapahtumia

Rekrytori Tampere, 2.10. Finlayson
Rekrytori on Pirkanmaan ja Hämeen suurimpien työnantajien ja -hakijoiden kohtaamispaikka

HumanistiURA Helsinki, 7.11. Vanha Ylioppilastalo
Akavan Erityisalat järjestää maksuttoman HumanistiURA-tapahtuman Helsingissä, joka tuo esiin opiskeleville, vastavalmistuneille ja jo työelämään siirtyneille humanisteille tutkinnon tuomia monenlaisia työllistymismahdollisuuksia ja urapolkuja.

Menneitä tapahtumia vuonna 2013

Contact Forum -messut Helsinki, 24.1. Kaapelitehdas
Contact Forum on Suomen suurin poikkitieteellinen akateemisten opiskelijoiden yksipäiväinen rekrytointitapahtuma.

Yrityspäivät Tampere, 6.2. Tampereen yliopisto ja 7.2. Tampereen TKK
Yrityspäivät tarjoaa opiskelijoille upean tilaisuuden hakea kesätyö-, harjoittelu- sekä lopputyöpaikkaa. Tapahtuma on myös loistava mahdollisuus solmia arvokkaita kontakteja työelämään jo opiskeluaikana, sillä täällä tapaat kerralla ison joukon yrityksiä!

Esimies&Henkilöstö 2013 Helsinki, 20.-21.3.Helsingin Messukeskus
ESIMIES&HENKILÖSTÖ 2013 -ammattitapahtuma on suunnattu yritysjohdolle ja esimiehille, joilla henkilöstövastuuta, sekä HR-päättäjille. Tapahtuma on kohtaamispaikka, joka esittelee laajan valikoiman tuotteita, palveluita ja ratkaisuja henkilöstön hallintaan, kehittämiseen ja koulutukseen liittyen.

LEAD 13 -tapahtuma Helsinki, 3.9. Wanha Satama
LEAD-tapahtuman on urasuunnittelun ja itsensäkehittämisen tapahtuma, joka kokoaa yhteen asiantuntijoita ja esimiehiä

Menneitä tapahtumia vuonna 2012

Contactforum Helsinki, Kaapelitehdas 26.1.
Contact Forum on Suomen suurin poikkitieteellinen akateemisten opiskelijoiden yksipäiväinen rekrytointitapahtuma. Messujen tarkoituksena on parantaa opiskelijoiden mahdollisuuksia tutustua yrityksiin, luoda kontakteja ja työllistyä, sekä toisaalta työnantajien mahdollisuuksia esittäytyä opiskelijoille.

Kylteripäivät Helsinki, 2.-3.2.
Kylteripäivät järjestetään Helsingissä 2.-3.2.2012. Tapahtuman teemana tarkastellaan luovia talousratkaisuja sekä kuluttajakäyttäytymisen vaikutuksia yritysten muutostarpeisiin. Kylteripäivät on kauppatieteen opiskelijoiden asiantuntija- ja viihdetapahtuma. Osallistujia on noin 500 ja he tulevat kauppatieteellisistä yksiköistä ympäri Suomen. Kylteripäivät järjestää Suomen Ekonomiliitto SEFE ry.

Yrityspäivät Tampere, 8.-9.2. Tampereen yliopisto ja Teknillinen yliopisto
Yrityspäivät on Suomen suurin korkeakouluopiskelijoille suunnattu kontakti- ja rekrytointitapahtuma. Kaksipäiväiset messut houkuttelevat paikalle noin sata yritystä ja organisaatiota sekä tuhansia opiskelijoita! Ensimmäinen päivä vietetään Tampereen yliopistolla ja toinen Tampereen teknillisen yliopiston kampuksella. Yritysedustajat ovat paikalla Sinua varten. Tartu siis tilaisuuteen, työnnä jalka oven väliin ja luo tärkeitä kontakteja - tule Yrityspäiville helmikuussa 2012!

Rekrytreffit Tampere, 8.3. TE-toimisto
Tule tutustumaan Rekrytreffien kattavaan työpaikkatarjontaan. Monsterin ständillä voit myös kysyä työnhausta tai pyytää arvion CV:stäsi. Paikalla 23 eri yritystä!

Monsterin IT-viikot 11-12
Tutustu IT-alan työpaikkoihin, perehdy mielenkiintoisiin työnantajiin ja hyödynnä vinkit työhaastattelussa menestymiseen. Tarjolla uusia haasteita alan näköalapaikoilla Trainee-ohjelmista asiantuntijatehtäviin. Tartu haasteeseen ja löydä unelmiesi työpaikka!

Henkilöstö 2012 Helsinki, 18.-19.4. Messukeskus
HENKILÖSTÖ 2012 -ammattitapahtuma on suunnattu yritysjohdolle ja esimiehille, joilla henkilöstövastuuta, sekä HR-päättäjille. Tapahtuma on kohtaamispaikka, joka esittelee laajan valikoiman tuotteita, palveluita ja ratkaisuja henkilöstön hallintaan, kehittämiseen ja koulutukseen liittyen.

Work Goes Happy - Työhyvinvointikiertue Helsinki, 11.5. Wanha Satama
Work Goes Happy on uusi ja monipuolinen työhyvinvointikonsepti, joka aloittaa taipaleensa työhyvinvointikiertueella. Kiertue starttaa 11.5. Helsingistä.WGH kutsuu paikalle sekä yritysten päättäjät (johto) että vaikuttajat (työntekijät) yhdessä löytämään inspiraatiota työhyvinvointiin. WGH tarjoaa kävijöille paljon asiantuntemusta ja loistavia näytteilleasettajia sekä päälavan ohjelmaa ja workshoppeja. Mielekäs työ on yksi työhyvinvoinnin kulmakivistä. Tule Monsterin ständille ja löydä omasi! Samalla voit viilata CV:si huippukuntoon asiantuntijan avustuksella. Tapahtuma on kävijöille maksuton ja ovet ovat avoinna klo 10-18.

LEAD 2012 - Omalla uralla eteenpäin Helsinki, 4.9. Wanha Satama
Kenties haluat kehittyä nykyisessä työssäsi tai pohdit kokonaan uusia uria. LEAD 2012 on urasuunnittelu- ja kohtaamisfoorumi, jossa puhaltavat uudistumisen tuulet. Elämäsi tilaisuus voi olla lähempänä kuin uskotkaan. Tule Monsterin ständille ja löydä omasi! Samalla voit viilata CV:si huippukuntoon asiantuntijamme avustuksella. Ovet ovat avoinna klo 9-16. Käy rekisteröitymässä ennakkoon tapahtuman nettisivuilla ja varmista maksuton sisäänpääsy!

Väylä Työhön-rekrytointitapahtuma Espoo, 12.9. TE-toimisto
Töitä on tarjolla eri alojen osaajille. Tilaisuus on avoin kaikille – tule ja löydä uusia mahdollisuuksia, kysy työnhausta Monsterin asiantuntijoilta tai pyydä meiltä arvio CV:stäsi. Tilaisuus on käynnissä klo 12-15. Tervetuloa!

TOO-rekrytointimessut Oulu, 9.10. Oulun yliopisto
Tervetuloa Osaajien Ouluun -messut tarjoavat opiskelijoille loistavan mahdollisuuden tutustua mahdollisiin tulevaisuuden työnantajiin, oppia työnhausta, ja tutustua eri vaihtoehtoihin ennen ja jälkeen valmistumisen. Myös Monster on mukana messuhulinassa - tervetuloa juttelemaan työnhausta ja löytämään seuraava askel urallasi!

TalentIT-messut Espoo, 1.11. Dipoli
TalentIT-messut järjestetään tänä vuonna viidennentoista kerran. Tapahtuma kokoaa yhteen alan opiskelijat, nuoret osaajat ja työnantajat marraskuun alussa Aalto-yliopiston Otaniemen kampukselle. Menossa mukana myös Monster, joten hyödynnä tilaisuutesi ja löydä oma työpaikkasi satojen alan avointen työpaikkojen joukosta! Messut ovat avoinna klo 11-17.

HENRY Foorumi 2012 Helsinki, 6.11. Hotel Crowne Plaza
HENRY Foorumi on henkilöstöjohtamisen ja henkilöstön kehittämisen konferenssi ja kumppanitapaaminen. Ajankohtainen teema ohjaa tapahtuman sisältöä. Järjestämisestä vastaa Henrietta Oy. Yksipäiväinen HENRY Foorumi on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maamme johtavana henkilöstöalan tapahtumana. Vuonna 2010 tilaisuuteen osallistui noin 600 kävijää. Tapahtuma on tarkoitettu yritysten henkilöstö- ja henkilöstön kehitysjohtajille, hallintojohtajille ja vastaaville päälliköille, yritysten linjajohdolle ja esimiehille, julkisen sektorin henkilöstöpäättäjille, esimiehille sekä työhyvinvointi- ja työterveysvastaaville. Monster on mukana tapahtuman asiantuntijakumppanina.

Arena-messut Helsinki, 14.11. Kauppakorkeakoulun päärakennus
ARENA-messut - Suomen suurin kauppatieteiden opiskelijoille järjestettävä kontaktointitapahtuma - yhteistyössä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja Hanken. Messuilla opiskelijoilla on mahdollisuus tutustua työnantajiin ja eri toimialoihin. Vuosittain messuilla vierailee noin 3 000 opiskelijaa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoululta ja Hankenilta. Näytteilleasettajia on 60-70. Tule sinäkin mukaan messuhulinaan tapaamaan Monsteria ja muita mielenkiintoisia näytteilleasettejia. Ovet ovat avoinna 9:30-16:00. Nähdään messuilla!

Studia-messut Helsinki, 4.-5.12. Messukeskus
Studia on maamme kattavin ura- ja opiskelumahdollisuuksia esittelevä tapahtuma. Messuilla voi tutustua ura- ja opiskeluvaihtoehtoihin ja keskustella eri oppilaitoksissa opiskelevien nuorten kanssa henkilökohtaisesti. Messuilta löydät myös tietoa työelämästä ja tapaat työnantajia. Monsterin ständillä saat parhaat vinkit kesätyönhakuun ja apua vaikkapa työnhakuasiakirjojen laatimiseen. Nähdään Studiassa!

Menneitä tapahtumia vuodelta 2011

Tervetuloa Osaajien Ouluun, Oulu, Yliopisto 12.10. klo 10-15
Oulun yliopiston kauppatieteilijät järjestävät Tervetuloa Osaajien Ouluun -messutapahtuman niin uusille kuin vanhoille opiskelijoille ja aktiivisille yrityksille. 12.10.2011 järjestettävät työelämämessut saattavat yhteen yli kymmentuhatpäisen opiskelijajoukon, yrityksiä ja muita tahoja, jotka etsivät toinen toisiaan. Tule juttelemaan ja löydä Monsterin mahdollisuudet työnhakusi tukena!

Rekrytreffit, Tampere, TE-toimisto 2.11. klo 12-15
Yhdet treffit – monta mahdollisuutta! Tule tutustumaan Monsterin palveluihin työnhakusi tukena. eJob Coachimme Mirva vastaa työnhakua koskeviin kysymyksiin ja antaa arvion CV:stäsi. Mukana myös Tampereen seudun henkilöstöpalveluyrityksiä etsimässä työntekijöitä.

Knowhow -koulutus- työelämä- ja rekrytointimessut, Vaasa, Botniahalli 23.11. klo 18-21 ja 24.11. klo 8:30-15:30
Monster mukana messuhulinassa! Tule tutustumaan palveluihimme ja kysymään työnhausta - annamme myös arvion CV:stäsi, joten ota CV:si mukaan ständillemme.
Knowhow on Pohjanmaan suurin rekrytointitapahtuma, jossa eri alojen yritykset esittelevät itseään työnantajina ja kertomassa, millaisia henkilöitä heille haetaan lähitulevaisuudessa töihin. Messuilla esillä ovat myös alueen eri oppilaitokset yliopistoista, lukioihin ja kansanopistoihin.

JobForum, Helsinki, Messukeskus, 30.11.-1.12. klo 9-17
JobForum esittelee ura- ja työmahdollisuuksia nuorille. Se järjestetään toista kertaa samaan aikaan Studia-messujen kanssa. Löydä ständimme niin kerromme, miten voit hyödyntää Monsteria työnhaussa!


Nähdään messuilla!

Varmista nyt, että työnantaja voi löytää myös sinut, TALLENNA CV Monsteriin.

Katso tästä Monsterin sivuilla julkaistut UUSIMMAT TYÖPAIKAT.

Uusimmat työpaikat

Manpower
Posted: 05/31/2016
Keski-Suomi
VMP Group
Posted: 05/31/2016
Lahti
VMP Group
Posted: 05/31/2016
Lahti
Henkilöstöpalvelu Heimo
Posted: 05/31/2016
Lahti, Päijät-Häme
Barona
Posted: 05/31/2016
Vaasa

Sopivampia hakutuloksia?  Päivitä käyttäjätili

 
 
 

Monsterin työpaikat muissa medioissa

Aamulehti
Päivittäin Aamulehti.fi:n työpaikat-osiossa.
Iltalehti
Päivittäin Suomen suosituimman sivuston etusivulla.
Kauppalehti
Kauppalehti.fi:ssä ja keskiviikkoisin Kauppalehden Kulmahuoneessa.

Alma Media

Alma Media
Alma Media on menestyvä mediakonserni ja Monster Oy:n pääomistaja.
Autotalli.com
Valtakunnallinen autokaupan verkkopalvelu.
Etuovi.com
Suomen suosituin asuntoportaali.
Mascus.fi
Euroopan johtava raskaiden vaihtokoneiden markkinapaikka verkossa.
MyyjaJaOsta.com
Luokitellun ilmoittelun monipuolinen palvelu verkossa ja lehdessä.
Vuokraovi.com
Suomen suurin vuokra-asuntojen markkinapaikka.

Uuteen työpaikkaan

Uuteen työpaikkaan
Tässä vinkkejä siihen kuinka hyödynnät Monsterin palvelut tehokkaasti.

CV & Hakemuskirjeet

CV & Hakemuskirjeet
CV:si tarkoituksena on myydä taitojasi ja osaamistasi työnantajille ja herättää työnantajan kiinnostus.

Rekrytointikustannukset

Rekrytointikustannukset
Ovatko palkkasi kilpailukykyisiä nykypäivän työmarkkinoilla?

Henkilöstön pysyvyys

Henkilöstön pysyvyys
Henkilöstön pitäminen yrityksessä ja heidän motivaationsa ylläpitäminen tuottavat etuja yritykselle kuin yritykselle.

Työnhakijoille

Tallenna CV
Anna työnantajille mahdollisuus löytää sinut.
7 askelta uuteen työpaikkaan
Matka työsopimuksen allekirjoittamiseen.
Monsterin mobiilisovellukset
Monsterin iPhone, iPad ja Android sovellukset löydät täältä.
Vinkkejä CV:n laatimiseen
Ohjeita CV:n laatimiseen ja esimerkkejä CV:stä.
Lisää artikkeleita työelämäoppaasta.

Työnantajille

Julkaise työpaikkailmoitus Monsteriin
Julkaise työpaikkailmoituksesi tuhansien työnhakijoiden luettavaksi.
CV-haku
Monsterin CV-haun avulla tartut nopeasti parhaisiin työnhakijoihin!
Hinnasto 2013
Hinnasto vuodelle 2013.
Tutustu tarjouksiin
Löydä sopivin rektytointitapa yrityksellesi.
Henkilöstö
Yhteystiedon Monsterin henkilöstöstä.

Sosiaalinen media

Monster Facebookissa
Seuraa Monsteria Facebookissa.
Monster Twitterissä
Seuraa Monsteria Twitterissä.

Hyödyllisiä linkkejä

Monsterin mobiilisovellukset
Monsterin mobiilisovelukset löydät tältä sivu.
Monsterin mobiilisivusto
Tätä sivua voit selailla vaivatta mobiililaitteilla.
Palkkatietoa
Lue artikkeleita palkoista.
Tukea työelämään
Lue artikkeleita yleisesti työelämästä.
Työnantajaesittelyt
Tutustu työnantajiin.
Hae työpaikkoja:
Tietoa Monsterista | Henkilökunta | Mainosvalinnat | Monster Facebookissa
Käyttöehdot | Yksityisyyskeskus | Käytettävyyskeskus | Apua | Tietoturva | Ota yhteyttä | Sivukartta | Mobiili
©2016 Monster - Kaikki oikeudet pidätetään U.S. Patents No. 5,832,497; 7,599,930 B1; 7,827,125 and 7,836,060 MWW - V: 2016.11.0.77-216
eTrustLogo